Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Katherine Legge prøver hos Coyne

CCWS 
23/01/07 

Selv om hun stadig ikke har skrevet en kontrakt for næste sæson, så får Katherine Legge mulighed for at teste den helt nye Panoz Champ Car bil.
 

Testen den 26-årige Katherine Legge skal køre vil foregå på Sebring, efter en invitation fra Dale Coyne Racing. For at få noget tid på racerbanen var Legge ikke sen til at sige ja tak til tilbudet om at teste den nye Panoz DP01 som skal debutere i år.

”Jeg er ekstrem taknemmelig for at Dale og Kevin ( Kalkhoven – red.) har sat denne test op. Jeg er klar over at det vigtigste for mig i øjeblikket, er kørsel på en bane, så denne test er uvurderlig.”

Testen med Dale Coyne Racing menes ikke at være en engangs fornøjelse for Legge, men er beregnet til at holde hende i træning, inden hun om kort tid afsløre sine planer for 2007.

Man kan måske få en mistanke om at Katherine Legge måske vil en af chaufførerne i Dale Coyne’s Champ Car biler i denne sæson?

Selch

Læs mere om:
  • Katherine Legge
  • Dale Coyne Racing
  • Sebring
  •