Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

A1 Grand Prix

Karthikeyan håber på flere A1GP løb

A1 Grand Prix 
24/01/07 

Narain Karthieyan kørte i løbet af weekenden sit første A1GP løb, det skete på Taupo banen i i New Zealand, og nu ser han frem til at lave flere gode resultater for sit nye hold Team Indien.
 

Williams test køreren, Karthieyan, scorede de første point for sit team i A1 Grand Prix løbet med en syvende plads i New Zealand, og han vil gerne mere.
”Vi scorede de første point til Team Indien, så jeg er rigtig tilfreds. Det var hvad jeg ville og vi kunne virkelig ikke forvente mere.”

Selv om det fra teamet endnu ikke er blevet bekræftet, at den tidligere 30-årige Formel 1 chauffør skal kører igen i denne sæson, så ser Karthikeyan allerede frem til teamets første sejr.

”Jeg er virkelig overrasket, over hvor professionelt teamet er. Jeg tror virkelig på teamet nu, og jeg tror at vi kan skabe nogle gode resultater sammen. Vi har fået nogle vigtige informationer ved dette løb, og at vinde løb i slutningen af sæsonen, må være vores mål nu”.

Selv om Karthikeyan har gjort sine intentioner klart for resten af sæsonen, så har Team Indien's chef, Yohann Setna, ikke bekræftet at den tidligere Formel 1 kører vil kører mere i denne sæson.

Setna fortalte kort efter løbet:
”Vi forlader New Zealand med vores første point, og jeg håber at det kun er starten. Vi har været rigtig heldige, at vi har haft sådan en erfaren kører i teamet, og vi håber at kunne sige velkommen til ham igen i teamet.”

Karthikeyan fik tidligere på sæsonen lov af Williams F1 teamet, til parallelt med testkørslerne, at kører med i A1 Grand Prix serien.
Karthikeyan er normalt ansat som test kører hos Williams F1, men kørte de første point hjem til Team Indien i denne weekend.

Hvor vidt at han har fået ’lov’ at kører flere A1GP løb for sit nationale team er uvist, men der er ikke nogen tvivl om, at Karthikeyan er den bedste kører som nogen sinde har kørt for Team Indien.

Selch

Læs mere om:
  • Narain Karthikeyan
  • Team Indien
  • Taupo
  • 21/01/07 - Taupo - A1 Grand Prix
  •