Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

BMW Danmark og Team Essex

Danish
Touringcar
Challenge 

22/01/07 

- udbygger samarbejdet i 2007
Det er med stor fornøjelse og forventninger om at succesen fortsætter, at BMW Danmark og Team Essex igen i år har indgået en samarbejdsaftale med hinanden.
 

I forlængelse af sidste års succesrige samarbejde har BMW Danmark for sæsonen 2007 udnævnt Team Essex til det eksklusive ChampTeam for BMW Danmark, og dermed den højeste rang af importør- og fabriksstøtte.

Team Essex har med sit koncept ført dansk motorsport ind i en ny æra, som absolut er på højde med international motorsport. Det både på den sportslige side, men så sandelig også på marketing- og VIP-siden. Her er Team Essex i særklasse – nærmest på niveau med de mest professionelle internationale teams på de største baner i verden.

Kørertrioen, den tredobbelte mester Casper Elgaard, Privat Cup-mesteren Philip Andersen, teamchef og sidste års nummer tre, John Nielsen, tager igen kampen op om de eftertragtede mesterskaber. Team Essex bygger i øjeblikket tre nye BMW 320si E90 op på sit værksted i Løgumgårde. Disse biler bliver de mest nyopdaterede værktøjer for kørerne, og Team Essex er dermed særdeles godt rustet til kampen om mesterskabet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Med denne aftale understreger BMW klart sin målsætning om, at motorsport, udover Formel 1, hvor man har sit eget F1 team, også er et vigtigt kommunikations- og marketingværktøj i Danmark.

Med den nye TV-aftale som er indgået med Kanal 5 og nyhedsudsendelser på både DR1 og TV2 går DTC ind i en ny æra, som inden for ganske få år vil få dansk motorsport helt op på niveau med de mest populære sportsgrene i Danmark.

Teamejer Peter Halvorsen – Team Essex:
”Efter at have måttet dele statussen om at være importørstøttet med Team DBA sidste år, er det med stor fornøjelse, at vi i dag kan indgå denne eksklusive BMW ChampTeam aftale. Team Essex har nu i fem år kørt med BMW og har vundet næsten alt med dette mærke. Vi ser dette som et tegn på, at vi gør ting bedre end vores konkurrenter, og takker BMW Danmark for tilliden.”

Direktør Jannik Friis – BMW Danmark:
”BMW Danmarks nye strategi for importør- og fabriksstøtte er delt op i to ambitionsniveauer: ChampTeam og ChallengeTeam. Beslutningen for at indgå denne eksklusive ChampTeam aftale med Team Essex skal ses i lyset af teamets professionalisme med John Nielsen som teamchef. Vi tror på, at Team Essex igen i 2007 bliver det team, der skal besejres først for at nå toppen. Teamets organisation udstråler den dynamik og perfektion, som også vores produkter afspejler. Og vi kan i øvrigt tilføje, at der aktuelt ikke er udpeget noget team, der kan opnå Challenge-status.”

Teamchef John Nielsen – Team Essex:
„Jeg er glad for, at BMW Danmark igen i år har valgt os, denne gang som sin eneste ChampTeam partner i Danmark. Team Essex’ 6. sæson står for døren, og den ser ud til at blive noget af det bedste, der nogensinde er vist i Danmark. Vi er med vores nye BMW biler rustet og klar til at tage kampen op, og med den kører-sammensætning vi igen har, er vores målsætning ganske klar. Vi går efter guldet.”


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • John Elgaard Nielsen
  • Team Essex
  •