Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Champ Car kontrakt til Jani

CCWS 
23/01/07 

Med offentliggørelsen af Red Bull's støtte til Champ Car World Series teamet PKV Racing, kom samtidig nyheden om at den 23 årige schweizer Neel Jani skal køre for teamet i år.
 

Neel Jani kørte sidste år for Red Bull's junior team i Formel 1 - Scuderia Toro Rosso - ligesom han har deltaget i både Grand Prix 2 serien samt A1 Grand Prix løb i 2006.

Det var planen at Neel Jani skulle have deltaget i den forgangne weekends A1 GP løb i Zew Zealand, men han måtte i sidste øjeblik melde afbud, da han skulle forberede sig på en test med hans nye arbejdsgiver.
Han skal i denne uge teste på Sebring.

PKV Racing havde i 2006 kørerne Oriol Servia og Katherine Legge i deres racer, og da ingen af den endnu har skrevet nogle kontrakter for 2007 sæsonen, så kan det være en af dem der skal køre ved siden af Neel Jani i de nye Panoz racere.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Neel Jani
  • PKV Racing
  •