Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Endnu en ny sponsor til Escobar racing

Rally 
23/01/07 

Escobar racing får vognmand John Jørgensen Aps som sponsor for 2007, og begge biler i teamet vil i rally sæsonen 2007 køre med vognmandens logo. Sponsoratet blev skrevet endeligt under lige efter nytår, efter at begge parter var blevet enige om de sidste detaljer.
 

John Jørgensen Aps. som blev etableret af John og Lotte Jørgensen i 1993, er en vognmandsforretning med speciale. indenfor kran og container kørsel
Virksomheden som i dag omfatter 6 lastbiler har 6 ansatte og både indehaver John Jørgensen og fru Lotte er med i den daglige drift.
Lotte tager sig af alt fakturering og bogføring, og John står for alt planlægning af kørsel og indkøb af nyt grej mens han køre den ene bil.
John Jørgensen Aps. samarbejder i det daglige med store samarbejdspartner som bl.a. NCC og Per Aarslef, der gør brug af firmaets store ekspertise indenfor bl.a. kran arbejde.
Firmaet hører til på den hjemme lige domicil nær Hårlev.


Escobar racing.
(Foto: Nitt-Foto.dk)

John Jørgensen: Vi har fulgt Escobar racing igennem hele sidste år, og set hvor godt de har klaret sig. Vi syntes derfor at det kunne være interessant at prøve at komme tættere på rally sporten sammen med Escobar racing.
Vi har kunnet set at de altid møder op velforberedte og klar til at give sig 100 % og så er de meget orienteret omkring deres sponsor.
Vi glæder os da til at kunne følge "vores" biler i den kommende sæson, hvor Escobar racing vil med helt frem.

Team chef Peter Ackermann: Vi er meget glade og rigtigt stolte over at John Jørgensen Aps. har valgt at satse på os i 2007.
Vi ved at det er et firma der kun vil forbindes med positiv opmærksomhed.
Vi føler selv vi er ved at have en rigtig god gruppe at sponsor med os, og det give os jo den fornødne ro, til at forberede os til sæson starten.


Læs mere om:
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: