Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Dakar Rally

Dakar Rally - 15. etape

Dakar Rally 
21/01/07 

Så nåede vi sidste dag i Dakar rally, som igen i år har budt på en masse spændning, især mellem Mitsubushi og VW var der inden start lagt op til den helt store kamp.
Den kamp var da også total hele den første uge, men efter en hvile dag, væltede problemerne ned over VW, mange tekniske problemer satte VW ud af kampen om den totale sejr.
 

Dagens etape var en lille etape med kun 93 km. rundt i Dakar.

Bil klassen
VW havde igen i dag total styr på tingene, med De Villiers på 1. pladsen og C.Sainz på 2. pladsen, og er i dag meget triste over at de ikke kunne få tekniken til at funger efter at have sejret de sidste dage.
Derimod har Mitsubishi svært ved at få armene ned, efter at have besat de 2 første pladser, med henholdsvis Peterhansel på 1. pladsen og Alphand 2. pladsen, og så lige i år hvor de har jubilærum.
Fanske Schlesser blev nummer 3 total.

MC klassen
Den totale vinder Cyril Despres havde dagens etape helt under kontrol, og kunne for 2. gang på 3 år kalde sig vinder af Dakar.
Dagens vinder blev Vinters, med norske Ullevalseter på 2. pladsen, danske Mark Dullum sluttede som nummer 120 total.

Truck Klassen
Lige som i mc klassen, havde den totale vinder Hans Stacey styr på tingene, for med 3 timer ned til nummer 2 havde han en lidt mere rolig dag i dag.
Det blev Brouwer (Holland) som sluttede på 1. pladsen.

Morten Pilegaard

Læs mere om:
  • Marc Dullum
  • 06/01/07 - Dakar Rally
  •  
     

    Dakar Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: