Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Jimmy Johansson valgte ikke STCC

Supercopa 
22/01/07 

Jimmy Johansson vandt VW ADAC Polo Cuppen i Tyskland, og siden da har der været spekulationer om han var en af aspiranterne til KMS – Audi teamet i STCC.
 

Det 22-årige svenske talent vandt sidste år den tyske ADAC VW Polo Cup, og der har siden da været rygter om at den unge racerkører ville vende hjem, og kører en Audi A4 for KMS teamet i STCC. Nu har Jimmy Johansson meddelt at han forsætter med at kører internationalt og det bliver i Seat Leon Supercopa serien.


Det bliver en bil som denne Jimmy Johansson skal køre. Bilen ligner meget en WTCC bil, men kører med turbo motor og mindre effekt.
(Foto: Motorsporten.dk)

KMS teamets stjernekører - Thed Björk - har to alternativer:
Den ene er at blive i STCC og forsvare sin mesterskabs titel for Audi, og den anden er at kører DTM.
Thed Björk har dog endnu ikke fortalt, hvad han har valgt for 2007 sæsonen, og det har givet spekulationer om der måske kommer afløser for STCC mesteren.

Hvis Thed Björg vælger det sidste ledige DTM sæde så vil KMS - Audi teamet måske stå uden kørere til to af deres biler, efter som det er så godt som sikkert at KMS - Audi holdets anden kører skifter til en West Coast Racing BMW.

Alle disse rygter har ført til spekulationer om at det kan blive JTCC mesteren Roger Eriksson, og ikke navngiven udenlandsk kører, som skal kører Audi’erne i STCC i 2007. <Å> Jimmy Johansens forklaring på, at han har valgt den internationale Seat Leon Supercopa serie er ganske kort. Han satser på at kører sig til et sæde i WTCC i 2008.

Selch

Læs mere om:
  • Jimmy Johansson
  • Thed Björk
  •