Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Dakar Rally

Dakar Rally - 14. etape

Dakar Rally 
20/01/07 

Så nåede vi 2 sidste dag i Daker rally
Dagens etape starkte sig fra Tambacounda til Dakar, en tur på 576 kilometer ialt.
Der er nu kun 301 deltager tilbage det vil sige 133 motorcykler, 109 biler og 58 lastbiler.
 

Bil Klassen
Det blev i dag total VW dominans med Carlos Sainz (ESP-VW) som igen kom førest over målstregen, med sine 2 team kolegaer på henholdvis 2. og 3. pladserne, den samlet 1. plads tilhøre stadig Stefan Peterhanssel (FRA-Mitsubishi) som i dag blev nummer 11.

MC klassen
Bød ikke rigtig på den helt store spænding i dag, Det blev nemlig De Azevedo (BRA-KTM) som kom først over mål stregen (samlet nr. 25), da den samlet nummer et Cyril Despres (FRA-KTM) kom ind på en 5. plads.
Danske Mark Dullum (KTM) kom ind på en 131. plads i dag, men rykker i dag en plads frem til nummerr 121 ialt ud af de 133 kørere der er tilbage.

Truck Klassen
Blev i dag vundet af Phillipe Jacquot (FRA-MAN) samlet nummerr 6, mens Hans Stacey tog en lille slapper i dag med en 4. plads, er han stort set sikker på at stå øverst på podiet, selv om der skulle komme nogle små problemer på de sidste 98 km i morgen, da han føre med 3 timer og 8 minuter - men lad os nu se det er jo Dakar Rally.

Morten Pilegaard

Læs mere om:
  • Marc Dullum
  • 06/01/07 - Dakar Rally
  •  
     

    Dakar Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: