Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Dakar Rally

Dakar Rally - 13. etape

Dakar Rally 
20/01/07 

Fredagens etape, den 13. ialt, strakte sig fra Kayes til Tambacounda, ialt 458 kilometer hvoraf de 260 kilometer var spaciel prøve.
 

MC klassen
Marc Coma (SPA-KTM), der ellers har været den mest stabile køre i Dakar 2007, måtte udgå efter at være styrtet kun 57 km. inde på dagens etape. Han startede ellers med et forspring på 54 min ned til nummer 2.
Dagens vinder blev Despres (FRA-KTM) som også overtager den samlet første plads.
Danske Marc Dullum blev nummer 124, og er nu samlet på 122. pladsen.

Truck klassen
Blev vundet af Loprais (CZE-TATRA) foran Stracy (Man), som der men udbygger sit forspring til hele 3 timer til nummer 2.
Stracy (MAN) ligner mere og mere vinderen af dene klasse.

Bil klassen
Blev i dag vundet af Carlos Saniz (VW) som er med igen, for at vise (VW) mærket, han har ikke nogen muglighed for at vinde løbet, da han måtte udgå på en af de tidliger special prøver.

Den 8 dobbelte vinder af Dakar Peterhansel (Mitsubishi) blev nummer 2 i dag, og er stadig nummer 1 efterfulgt af sidste års vinder Luc Alphand og Schlesser.

Morten Pilegaard

Læs mere om:
  • Marc Dullum
  • Team Danoises
  • 06/01/07 - Dakar Rally
  •  
     

    Dakar Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: