Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Ny Porsche til Dyson

ALMS 
19/01/07 

American Le Mans SeriesDyson Racing har fået den første Porsche RS Spyder
Porsche har nu leveret den første kunde RS Spyder LMP2 racer. Teamet der har modtaget deres nye racerbil er Dyson Racing, der har bestilt to biler, som begge skal køre med i American Le Mans Series, teamet får den sidste bil i starten af februar.
 

Porsche RS Spyder er bilen der sidste sæson revolutionerede LMP 2 klassen i American Le Mans Series. Porschen er videreudviklet hen over sæsonen, og det har betydet at der kommer en høj potent racerbiler med ca. 500 hestekræfter.

Dyson Racing deltager i vintertesten på Sebring som køres fra den 22. til 24. januar. Her kommer Penske Motorsports også med deres Porscher, samt teknikere fra Porsche i Tyskland.
Her vil det blive interessant og se, om der er forskel på de to generationer af den samme bil, eller om Porsche har opdateret 2006 versionen så den 100% ligner deres egen 2007 bil.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Dyson Racing
  •