Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

BMW klar til at levere motorer

Formel 1 
21/01/07 

- selv om de ikke tror på konceptet
Selv om BMW ikke tror på konceptet, har de lovet at levere kunde motorer til andre teams i fremtiden. Theissen tror ikke på det nye koncepts start i 2008.
 

Selv om der er tvivl om området omkring kunde biler, så har BMW lovet at leverer motorer til et andet team i fremtiden. Den tyske producent fra München, og deres motorsports direktør Mario Theissen, gentog i denne weekend at frigivelsen af ’kundebiler’ i 2008 og fremover ikke vil fremme sporten.

Selv om Renault, Ferrari, Toyota og Honda allerede levere kunde motorer til andre teams, fortalte Theissen, at han ikke var imod konceptet. Han forsvarede derimod også BMW’s beslutning om ikke at støtte andre teams , efter at fabrikken for nylig overtog Sauber.

Forhandlingerne, som førte til en overtagelse, startede med at Peter Sauber søgte en ny motor leverandør. Den tyske producent er stadig stærkt imod konceptet om flere teams der deler chassis, men er dog klar over fordelen deres konkurrenter har ved at havde et ’junior team’ i pitten, man kan dele informationer med.

Mario Theissen bekræfter teamets indstilling:
”Vi er klar til, og i stand til, at supportere et andet team. Vi kigger stadig på situationen omkring salg af kunde chassiser, men har ikke taget stilling til hvad vi vil gøre.”

Selch

Læs mere om:
  • BMW Sauber F1 Team
  •