Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Michael Schumacher mod Tom Kristensen?

DTM 
21/01/07 

DTMDen syv dobbelte Formel 1 verdensmester, Michael Schumacher, kan komme i kamp med vores egen Tom Kristensen i DTM klassen, hvis han har lyst udtaler Mercedes Benz's motorsportschef Norbert Haug.
 

Nok har Michael Schumacher stoppet sin motorsports karriere efter syv verdensmesterskaber i Formel 1, men er han færdig med motorsport?
Norbert Haug fortæller nu, at Schumacher altid er velkommen tilbage i en hvilken som helst motorsports serie han har lyst til.

Norbert Haug var allerede med i ledelsen hos Mercedes Benz, da Michael Schumacher var en kommende stjerne, og kørte sportsvogne for den kendte tyske producent. Nobert Haug har udtalt til tyske ’Motorsport Aktuell’: "Hvis han nogen sinde skulle have lyst til at vende tilbage til hvor han internationale karrierer begyndte, så har han mit telefon nummer.”

Den nu 38-årige verdensmester overvejede faktisk et skifte i slutningen af 90’erne, men valgte at blive hos Ferrari til slutningen af sin karriere. Michael Schumacher har dog fortalt følgende:
”Alting gik godt med Mercedes, og vi kunne godt have fundet en løsning – med et samarbejde i Formel 1 – men Ron havde et andet synspunkt på hvordan et Formel 1 team skulle fungere!”

Som så mange andre top racerkører, er det svært at stoppe her og nu, derfor er der kræftige rygter ude om at, når Schumacher er færdig sine opgaver som rådgiver for Ferrari i 2007 sæsonen, så vil han søge efter et sted at få styr på sine ’abstinenser’.
Der er derfor mange spekulationer i Tyskland om at ex. verdens mesteren vil tage en eller to sæsoner i DTM for Mercedes Benz.

Selch

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  •