Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Huff satser på top 5

WTCC 
20/01/07 

- i WTCC mesterskabet.
Efter at have sluttet 2006 World Touring Car Championship mesterskabet på 16. pladsen, så har Chevrolet køreren Robert Huff sat det mål at han vil slutte i top 5 i 2007 sæsonen.
 

2006 sæsonen har været en meget lærerig og givtig sæson for Robert Huff, der løb for løb forbedrede sine præstationer i WTCC serien, og han kronede værket da han vandt løbet på Brno banen i Tjekkiet.

Rober Huff fortsætter i Chevrolet teamet, hvor 2007 sæsonen bliver den tredje i WTCC serien for begge parter.


Robert Huff vil helt frem i WTCC feltet i 2007.
(Foto: FIA WTCC)

Han løftede også sløret for at der var store forandringer på teamets Checrolet Lacetti racere allerede til det første løb, disse nye tiltag skal teamet teste næste uge på Valencia banen i Spanien.
Der er tale om ændringer på både motor og undervogn, men ingen ændringer på ydersiden af Chevrolet racerne, der forventes at fremstå i det kendt blå design igen i år.

Robert Huff tror så meget på de nye tiltag på Chevrolet racerne, samt hans øgede erfaring med klassen, at det bør være muligt for ham at køre om en top 5 placering i mesterskabet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Robert Huff
  • Chevrolet
  •