Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

"Nu sker der noget"

Advan Cup 
19/01/07 
Yokohama

En totalt ødelagt 2006 sæson, ser nu ud til at blive afløst af en spændende 2007 sæson for Dennis Barth.
 

Dennis Barth var mildt sagt meget mismodig over 2006 sæsonen for hans vedkommende. Man havde arbejdet med planer om en ny bil og havde brugt en masse tid og penge på at få lavet allerede forberedelser. Men noget kiksede.

Misforståelser og andet af samme skuffe gjorde at Dennis Barth ikke fik den lovede bil - én BMW 120 - til tiden og slet ikke i løbet af året. Dennis Barth har dog ikke opgivet. Alle misforståelser og fejl er vasket af tavlen og nu sker der noget igen. Faktisk er den nye bil netop landet i værkstedet hos Dennis Barth, og nu kommer så alt klargøringsarbejdet. Bilen blev hentet onsdag hos Packeisen Motorsport i Wuppertal og står nu i Danmark.


Bilen bliver læsset hos Packeisen Motorsport
(Foto: Barth)

Bilen skal nu klargøres til maler, og så kommer alt monteringsarbejdet af diverse stumper. Dennis Barth siger blandt andet, at efter et mildest talt meget dystert 2006 år, så ser det nu ud til at de mørke skyer er ved at være drevet væk. I hvert fald er der kommet store huller i skyerne.

BMW'en er blevet klargjort til en basis opsætning af Uli Packeisen, som er gået ind i denne opgave med stor ildhu for at fjerne tidligere misforståelser. Uli Packeisen har bidraget med mange tips og ideer til bilen, og der er lavet aftale om at han stadig skal stå til rådighed med bistand af forskellig slags. Dennis Barth ser nu meget fortrøstningsfuld på 2007 sæsonen som han glæder sig til at komme i gang med.

Dons

Læs mere om:
 • Dennis Barth
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her