Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Corvette Racing vil forsvare deres GT1 titel

ALMS
GT Class 

18/01/07 

American Le Mans SeriesCorvette Racing kom sent i går dansk tid med den længe ventet officielle udmelding. Teamet har besluttet at køre med i GT1 klassen i American Le Mans Series i 2007, samt at deltage i Le Mans 24-timers løbet.
Begge steder med det formål at forsvare deres GT1 titel.
 

Corvette Racing har igennem længere tid overvejet deres stilling i forhold til ACO, og deltagelsen i løb under deres reglement. De er dog kommet til den konklusion, at de vil køre både ALMS og Le Mans.
Næste store spørgsmål er så, hvem skal de køre imod i GT1 klassen i ALMS?

Det ser ikke ud til at Aston Martin kan mønstrer et slagkraftigt mandskab, til at stille op med i American Le Mans Series, og bliver det sådan kan det i værste fald betyde at Corvette køre rundt helt alene i klassen, og vi kan så fundere over hvilket formål det har?

Corvette Racing går dog seriøst til sagen som altid, og de forventer at kampen bliver hård, derfor vil de teste en del på Sebring i februar, inden sæsonstarten på sammen bane den 17. marts.
Corvette Racing deltager dog ikke i næste uges vinter test på Sebring.

Ud over den glædelige nyhed om at Corvette nu har besluttet hvad de vil i 2007, så er der absolut ikke en eneste strofe om hvem der skal køre C6.R Corvetterne.
Vi håber selvfølgeligt at se Jan Magnussen i en af bilerne både i ALMS, og ikke mindst på Le Mans.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Corvette Racing
  • 16/06/07 - Le Mans - Le Mans
  •