Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Prix 2

Bakkerud har skrevet GP2 kontrakt

Grand Prix 2 
18/01/07 

Det 22-årige stortalent Christian Bakkerud er nu sikret sig en plads i Grand Prix 2 feltet, efter han har skrevet en 1-årig kontrakt med det engelske David Price Racing team.
 

Christian testede for DPR teamet i slutningen af november, og er rigtig glad for at tage skridtet op GP2 klassen, som i øjeblikket er formel klassen lige under Formel 1.

I 2006 deltog Bakkerud i det Britiske Formel 3 mesterskabet, hvor hans sluttede på en meget velfortjent sjette plads, takket være en sejr og flere besøg på podiet i sidste halvdel af sæsonen.

David Price Racing teamet vil tage sin plads på gridden, uden support fra Carlin Motorsport, efter planer om fusion af de to teams gik i vasken tidligere på året.
Christian Bakkerud var på forhånd en favorit i det planlagte nye team, som ville have heddet Carlin DPR, efter at han har kørt tre år for Carlin Motorsport i det Britiske Formel 3 mesterskab.


Christian Bakkerud skifter nu Formel 3 raceren ud med en Grand Prix 2 racer i klassen lige under Formel 1.
(Foto: GP2 Media)

Men selv om fusionen mellem Carlin Motorsport og David Price Racing ikke blev til noget, har Christian Bakkerud sikret sig et af de mest eftertragtede GP2 sæder.
”Jeg er meget glad for at have Christian hos os, specielt fordi han havde gavn fra sine GP2 test, og allerede kender nogle af banerne fra sin tid i britisk F3” - udtaler teamchef David Price.

David Price fortæller endvidere, at man nu arbejder for at få bilerne klar, og at det ikke vil vare længe, før man kan sætte navn på Christian Bakkerud’s team kammerat, så man snart kan komme i gang med test arbejdet.
Den første test er planlagt til at foregå på Paul Richard banen i Frankrig den 21. og 22. februar.

Selch

Læs mere om:
  • Christian Bakkerud
  • David Price Racing
  • Paul Ricard
  •      ASETEK SIMSPORTS