Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Touring Car Championship

Thompson tilbage til Alfa Romeo

WTCC 
18/01/07 

James Thompson vil i 2007 kører for Alfa Romeo i World Touring Car Championship. Han har tidligere kørt for Alfa teamet, og er altså nu tilbage hos dem igen.
 

Den dobbelte BTCC mester havde nogle gæstevisiter i ETCC serien i 2003 og 2004. Nu returnere han til semi Alfa Romeo fabriksteamet N.Technology, efter at have kørt både BTCC og WTCC sidste sæson for SEAT.

Teamchef Mauro var glad for at have Thompson tilbage i teamet. Han fortalte at så snart de vidste han var ledig på markedet havde ’snuppet’ ham før andre fik samme ide.

”Dette er et godt valg for mig” - siger Thompson - ”jeg har altid arbejdet godt sammen med N.Technology og så er Alfa Romeo’en en smuk bil”.

Alfa vil trække sig fra WTCC efter 2007 sæsonen, for at koncentrere sig om deres Le Mans program. Thompson er derfor meget opsat på at vinde teamets første WTCC mesterskab, inden de stopper.

N.Technology var tæt på WTCC titlen i 2006 med Augusto Farfus, som i år har skiftet til BMW.
N.Technology har endnu ikke sat navn på chaufføren, som skal sidde i teamets anden Alfa 156.

Selch

Læs mere om:
  • James Thompson
  • N. Technology
  •      ASETEK SIMSPORTS