Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

WTCC løb flyttet

WTCC 
17/01/07 

Ifølge den tidligere offentliggjorte kalender for World Touring Car Championship 2007, så skulle der have været kørt en afdelig af mesterskabet på Puebla banen i Mexico, det løb er nu blevet flyttet.
 

Grunden til at WTCC løbet er blevet flyttet fra Puebla banen, skyldes dels selve banens stand, men specielt at afkørselsområderne er for små samt at asfalten på dem faldt af, hvilket resulterede i flere alvorlige ulykker sidst klassen gæstede banen.

FIA havde givet Puebla en frist til den 31. december 2006, til at få skiftet den asfalt som 'skallede af', samt til at ændre størrelsen på afkørselszonerne, men da banen ikke var klar til dette tidspunkt, så har man nu valgt at aflyse løbet på Puebla banen i år.

Løbet der var blevet fastlagt til at blive kørt den 6. maj, bliver nu erstattet af et løb på Zandvoort banen i Holland den 15. april.

Det vides endnu ikke, og Mexico og Puebla får tilbudt en afdeling af mesterskabet i 2008.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Zandvoort
  •