Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Johansson kører Highcroft's Acura

ALMS 
19/01/07 

American Le Mans SeriesDavid Brabham blev tidligere udnævnt som kører i den helt nye Highcroft Racing Acura Courage LMP2 racer, og nu er det så blevet officielt at svenske Stefan Johansson skal være den anden mand I bilen. Teamet kommer til start i American Le Mans Series.
 

Stefan Johansson er bestemt ikke ny i sporten. Han har kørt med i rigtig mange år, og sidste år kørte han med i dele af ALMS serien i den Zytek som Essex teamet deltog med på Le Mans.

Ved sæson debuten på Sebring vil teamejer Duncan Dayton være at finde i cockpiet ,sammen med de to faste kører. Dette vil også ske i efteråret under Petit Le Mans.

Ud over kørerbesætningen, så har Highcroft Racing brugt tid på at finde det perfekte pit crew, og det er lykkedes, så teamet har store forventninger til denne sæson med med en helt ny bil, ny kørerbesætning og delvist nyt pit crew.

Læs også:
29.12.2006 - Lill-Lövis skal køre ALMS i 2007

Vejgaard

Læs mere om:
  • David Brabham
  • Stefan Johansson
  •