Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

British Touring Car Championship

SEAT Sport UK har fundet sin anden kører

BTCC 
16/01/07 

SEAT Sport UK har nu bekræftet, at Darren Turner bliver team kammerat med Jason Plato, i det der officielt hedder Dunlop MSA British Touring Championship 2007, bedst kendt som BTCC.
 

Turner som havde sin debut i sidste års BTCC mesterskab, hvor han kørte en del af sæsonen, vil i år kører samtlige løb som Jason Plato’s team kollega.
Darren har planer om, at vise lige så gode takter som hans debut løb, hvor han sluttede på en meget flot tredje plads.

Den 32-årige Darren vil prøve at få det absolut bedst ud af sin plads i den anden SEAT Leon, og håber samtidig at kunne hjælpe teamet med at forsvare deres konstruktør mesterskab.


Dette er den ene Seat Leon som teamet vil bruge i deres BTCC indsats i 2007.
(Foto: Motorsporten.dk)

”At kører for SEAT Sport UK i BTCC i år, er en stor mulighed for min fremtidige karriere, og jeg ser virkelig frem til den kommende sæson. Sidste år var min første erfaring med standard bil race i England, og selv om jeg nød det, var det svært kun at kører cirka halvdelen af sæsonen. Jeg legede hele tid fange leg, da vi kun havde fyrre minutters træning før hver kvalifikation, og man lærer ikke at kører en BTCC bil på en weekend. Nu har jeg nogle tests før sæson start, og en chance for at kører om mesterskabet” - siger Darren Turner

Turner tror at Jason Platos erfaring, og det faktum at teamet allerede har kørt en sæson med Leon bilen, vil give en mulighed for at tage konstruktør mesterskabet igen. Han mener også at det vil være en fordel at bilerne har deltaget i WTCC efter Super 2000 reglementet vil være en stor fordel.

Darren Turner scorede 41 point i 2006, og sluttede som nummer fjorten selv om han kun kørte halvdelen af sæsonen, så det bliver nok en mand man skal holde øje med i den kommende sæson.

Selch

Læs mere om:
  • Darren Turner
  • Jason Plato
  • SEAT Sport UK
  •