Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Aston Martin har mistet deres kørere

ALMS
GT Class 

16/01/07 

American Le Mans SeriesAston Martins planer om at komme tilbage, og køre American Le Mans Serien, ser lidt sorte ud. Deres 4 kørere har forladt det racing grønne team, som herefter står med to føreløse biler, og en masse tanker om hvad 2007 så skal bringe dem.
 

Aston Martin var ellers ved at få styr på tingene, og de havde et godt fat i Corvette Racing, men tingen ser nu ud til at smuldre lidt.
Pedro Lamy, Stephane Sarrazin, Darren Turner og Tomas Enge har alle fundet nye sæder til den kommende sæson.

Betyder det nu et farvel til Aston Martin i GT1 klassen i ALMS, eller finder man nye kræfter til at overtage bilerne?
Hvis Aston Martin ikke deltager ALMS i 2007, så deltager Corvette måske heller ikke?

Alle disse spørgsmål, og rigtigt mange flere, kan man med rette stille sig, helt uden at få svar.

Nu er der så frit valg på alle 'gættehylderne', for hvis Aston Martin ikke køre ALMS, er der ikke nogen grund til at tro på at Corvette gør det, og dermed er der ingen GT1 serie tilbage i ALMS.

Herefter kan det være at slaget, som vi hidtil har set i ALMS duellen Aston Martin og Corvette Racing, kommer til at foregå i Le Mans Series?

Vejgaard

Læs mere om:
  • Aston Martin Racing
  • Corvette Racing
  •