Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Fra havetelt til DTC på 3 år

Danish
Touringcar
Challenge 

16/01/07 

Det lyder som en drøm, men det er rent faktisk blevet virkelighed, for et tidligere Advan Cup team fra Halling lidt uden for Hadsten.
 

Team Go Racing blev startet af Gert Koustrup i 2004, da han købte en gammel Ford Escort og en havepavalion og begav sig ud i det, der dengang hed Yokohama cup, med få midler. Det blev dog hurtigt året efter til en helt ny Ford Focus, som der dog var en del opstartsproblemer med, dog viste bilen til tider gode takter. Året 2006 startede med 2 Ford Focuser bygget på teamets værksted i Halling, hvoraf den ene blev kørt af teamets ejer Gert Koustrup.

Sæsonen blev meget skiftende, alt lige fra en tur på taget og til teamets første pokaler som blev kørt ind af Leon Sørensen som kørte teamets bil nr 2.

Efter sæsonen blev teamet fra flere sider kontaktet af folk, der havde DTC biler til salg, der iblandt var 2 rigtig fine Peugeot 307'er som en af teamets meget gode bekendskaber har haft kørende de sidste par sæsoner, nemlig Autoforum Racing Team Silkeborg.

Gert gik sammen med sin dataansvarlige igennem flere sæsoner Ronnie S. Andersen i tænkeboks og et budget blev udarbejdet.

Da man pludselig så, at DTC serien var inden for rækkevide tog teamet chancen og sagde jatak til et tæt samarbejde med ARTS, hvor TGR Development, (Udviklingsselvskabet Gert Koustrup) blandt andet skal stå for udviklingen af undervognen på ARTS 407´er. Dette i samarbejde med undervognsgurru Henk Tunis fra undervognsfirmaet Intrax, som blandt står bag det meste af undervognen på den berygtede Benneton 1994 F1 bil, som jo bekendt vandt VM samme år med Michael Schumacher i sædet.

Men til alt dette skal jo holdes sammen af kører og der er det ene af de 2 sæder faktisk allerede besat af den tidligere Renualt Clio kører fra Horsens, Camilla Stephansen.

"Camilla har de sidste par år haft et par problemfyldte sæsoner, men har på trods af disse udfordringer vist gode takter i flere situationer dette er en af grundende til at TGR har valgt Camilla. Hun er en kører, der har stor erfaring på trods af sin unge alder, især i forhjulstrækkere, og det er jo klart en af de ting der tiltaler mig" udtaler Gert Koustrup.

"Men det er klart at det er svært at se bort fra den faktor at hun er en pige, og piger hører jo ikke hjemme i motorsport vel?" Griner Gert Koustrup "Men jeg synes klart at kvinder som Emma Kimiläinen og Kathrine Legge viser, at selv om at det er en mandsdomineret verden de har ramt, så er det ikke mere, end viljestyrke og fighterinstinkt der skal til. Talent er selvfølgelig ikke dumt og have, men det er absolut heller ikke noget nogle af de 3 tidligere nævnte damer mangler."

Som det står lige nu er teamet ikke sikker på hvem den anden kører bliver eller hvem der har meldt sig klar til kamp i Advan cuppen i teamets nybyggede Peugeot 307 EPO, eller om teamet får fundet de sidste mekanikere de mangler, men det er helt sikkert at det bliver spændende at se, hvem teamet tilmelder den kommende sæsons strabadser.

TeamGoRacing.com


Læs mere om:
  • Camilla Stephansen
  • Gert Koustrup
  • Team Go Racing
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her