Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Werner erstatter Biela i ALMS

ALMS 
15/01/07 

American Le Mans SeriesAudi har i dag annonceret, at mærket stiller op i ALMS-sæsonen med to R10-biler. De skal køres af makkerparret Allan McNish/Dindo Capello og Emanuele Pirro/Marco Werner.
 

Dermed er Frank Biela ude af ALMS. Den tyske veteran var sidste år makker med Pirro, mens Marco Werner var testkører i hele udviklingsprogrammet for den nye Audi R10-dieselracer.

Audi melder ikke ud, hvordan kørerbesætningen bliver på Le Mans, men eftersom tyskernes sportsafdeling selv har offentliggjort for et par uger siden, at de unge kørere Mike Rockenfeller og Lucas Luhr skal køre R10 på Le Mans i år, må man håbe på en tredje bil i den franske klassiker. Ellers kommer kabalen ikke til at gå op, hvis der skal være plads til både Biela og Tom Kristensen.

Danskeren selv ønsker ikke at kommentere hverken udskiftningen af Biela med Werner eller situationen som helhed.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Marco Werner
  • Audi Sport North America
  •