Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Dakar Rally

Dakar Rally - hviledag

Dakar Rally 
13/01/07 

Så er det endelig pausedag i Dakar rallyet og pausen holdes i ørkenbyen Atâr. Søndag fortsætter deltagerne mod sydøst ad rallyets aller hårdeste strækning med stenede bjergpassager og oceaner af Saharasand. Ialt skal der køres næsten 600km hastighedsprøve og tilsammen kun 37 km transportetape.
 

Hviledagen, var kærkommen for mange af kørene, i dag efter den hårde dag i går, og endelig var et tid til at kigge lidt tilbage, på løbets første uge og sit udstyr.

MC klassen
Ud af de 250 statene i motorcykel klassen er der nu "kun" 154 tilbage, her i blandt er danske Mark Dallum som har gjort det rigtig godt, når man tager i betrakting at han ikke har et stort team bag sig.
Lige nu føre spanske M. Coma (Repsol KTM).

Bil klassen
I bil klassen er der nu 128 tilbage ud af de 187 startene.
Det så ellers ud til at spanske C. Sainz (VW) havde godt styr på tingene, men som så mange gange før i Dakar Rally er ingen ting sikker før man er kommet over den sidste mål streg, og det måtte Sainz sande i går, og han er nu nummer 3 efter De Villers (VW) og Peterhansel (Mitsubishi).

Truck klassen
I truck klassen har der ellers også været spænding, men det ser ud til at det bliver hollænderen Hans Stracey der løber med sejeren, efter at familien D Rooy har måtte udgå af dette års rally, men der kan jo som sagt ske mange ting i Dakar rally.


Læs mere om:
  • Marc Dullum
  • Team Danoises
  • 06/01/07 - Dakar Rally
  •  
     

    Dakar Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: