Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar racing

Dubai 24H - de første kommentare

Sportscar racing 
12/01/07 

- fra de danske kørere
De deltagende teams i 24-timers løbet i Dubai, her nu været på banen tre gange, en fri træning, kvalifikationen samt nattræningen er overstået, og det har givet anledning til følgende kommentare fra nogle af de danske kørere.
 

Jan Kalmar fortæller at det har været en stram tidsplan:
"Vi er alle godt ankommet, og er kommet igennem næsten 6 timers træning og kvalifikation. Vi landede i luft havnen kl 06:25, var til førermøde kl. 08:30 og derfra direkte ud til den fri træning."

Den første kommentar fra begivenhederne ude på banen kommer fra teamkollegaen i 'Team Black Falcon 1' den unge Alexander Kristensen, der hidtil 'kun' har været vant til Ferrari Challenge:
"Jeg troede vi kørte stærkt i Ferrari'erne, der men det her er jo helt vildt, og så i mørke!"

Henrik Møller Dørensen følger udtalelsen op med denne kommentar til banen, og teamets BMW M3 GT racer:
"Det tager lige lidt længere tid at lære en sådan bane her, sammenlignet med Padborg park, men det er fedt. Og så er der jo lige det med, at det er en røvskubber, det skal jeg lige vende mig til!"

Jan Kalmar indskyder:
"Det er som at køre på Køge Bugt motorvejen i myldretiden, sammenlignet med 24-timers løbet i Bahrain, trakfikken er enorm, det er ikke let at få en god fuld og fri omgang. Teamet fungere rigtigt godt, og vi ser alle frem til starten på løbet."

Teamets udenlandske kører Jacob 'Smith' smiler, og siger:
"I like!"

Idag klokken 10:00 lokaltid er der en halv times warmup, før det klokken 14:00 går løs med selve 24-timers løbet.

Læs alt om 2nd Toyo Tires 24-hours of Dubai


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Henrik Møller Sørensen
  • Jan Kalmar
  • 13/01/07 - Dubai - Sportscar racing
  •