Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Ombygningen af Le Mans banen er i fuld gang

Le Mans 
08/01/07 

Le MansLe Mans banen ombygges endnu engang, igen kan man se på at rester af den gamle historisk bane forsvinde, til fordel for helt nye og moderne tiltag.
Ombygningen foregår i denne omgang ved Tertre Rouge området, samt omkring pit og team området.
 

Claude Foubert fra endurance-info.com har taget en del billeder fra den omfattende ombygning, som det ses er området omkring Tertre Rouge området gravet op for at ændre bane føringen, og samtidig øge sikkerheden i svinget inden Mulsanne langsiden.
Hertil bygges der en ny tilskuer tunnel under banen, til afløsning for den gamle og meget mørke tunnel.
Efter planen skal ombygningen af dette område være færdig senest den 23. april.


(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Udover ombygningen af banen, er der også meget i gang omkring pit og teams området, her er hele området bag hovedtribunen ryddet.
Faktisk er der ryddet hele vejen op til det vi i 2006 kunne se som det nye 'village område'. Her skal der bygges et nyt 'welcome center', samt langt bedre forhold for tilskuerne.


(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Herudover skal der ombygges i pitlane. De 4 midlertidige pit garager som vi har kunnet se de seneste år, vil snart blive revet ned, og der vil blive opført permanente garager således at man fra og med 2007 kan mønstre 55 biler på gridden, alle med lige gode faciliteter til rådighed.


(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Dette er sidste fase af den planlagte ombygning som blev sat i gang for et par år siden.

I øvrigt kan jeg her til sidst nævne, at det i dag er sidste chance for de forhåndsindbudte teams, til at takke ja eller nej til tilbudet om at deltage i Le Mans 24-timers løbet 2007.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 16/06/07 - Le Mans - Le Mans
  •