Dakar Rally

Carlos Sainz vinder etapesejr

Dakar Rally
07/01/07

Den tidligere WRC stjerne Carlos Sainz kørte sin VW Tourag2 ind på en 1. plads på dagens speciel etape i Dakar rallyet. Sainz vandt med 29 sekunder foran sin landsmand Nani Roma og sidste års Dakar vinder Luc Alphand, der begge kom i mål med samme tid.

Gårdagens vinder af 1. speciel etape Carlos Sousa (VW), sluttede som nr. 9 på 2. speciel etape. Dog fører han stadig sammenlagt med 45 sekunder foran Carlos Sainz.

Portugals Helder Rodrigues (Yamaha) vandt dagens speciel etape i MC klassen, og han fører nu generelt.
Hans Landsmand Ruben Faria (Yamaha) kom ind på en 2. plads på dagens etape prøve, 1:03 efter Helder Rodrigues. Spanieren Isidre Esteve Pujol (KTM) kom i mål som nr. 3, 1:45 bagefter.

Danske Marc Dullum (KTM) sluttede på plads nr. 180 i den samlede stilling.
På dagens speciel etape kørte Marc Dullum sig ind på en 202. plads, 22 timer og 59 minutter efter den førende.

Der var ingen speciel etape for lastbilerne i dag. Lastbilerne rettede istedet frontfiguren mod det Malaga.
Gerard De Rooy (Ginaf) er derfor stadig i font i gruppen for lastbiler (trucks), Gerard De Rooy fører med 20 sekunder foran hans landsmand Hans Stacey (Man) og 46 sekunder efter kommer Russeren Vladimir Chagin (Kamaz).