Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am Daytona Prototype

Jan Magnussen næsthurtigst på Daytona

Grand Am
Daytona Proto 

07/01/07 

Jan Magnussens forberedelser til dette års 24 timers løb på Daytona forløb perfekt, da man afviklede de officielle testdage på banen i Florida forud for løbet. Jan Magnussen var næsthurtigste mand, i sin SunTrust Pontiac-Riley, da sidste træning blev afviklet, men han var kun 3/100 sek. fra den hurtigste.
 

Bilen, som Jan Magnussen deler med den firedobbelte NASCAR mester Jeff Gordon, Max Angelelli og Wayne Taylor var konstant med fremme i alle de træningspas, der blev kørt og det lover godt for det lange løb, der afvikles den sidste weekend i januar.


Jan Magnussen i SunTrust Pontiac-Riley.
(Foto: Grand-American.com)

”Bilen er fantastisk god. Jeg havde konstant trafik på mine hurtigste omgange, så jeg er ikke i tvivl om, at jeg kunne have fået hurtigste tid. Men det vigtigste er, at testen forløb godt for os alle og vi fandt et setup vi alle er tilfredse med. Jeff Gordon fik også arbejdet sig ned på konkurrencedygtige tider. Der er ingen tvivl om, at han skal vænne sig til at køre en Daytona Prototype, men han har et kæmpe talent og ved godt, at det er noget andet end det han er vant til at køre og han er meget åben for at modtage gode råd og vejledning. Derudover er han desuden en superflink fyr” sagde Jan Magnussen fra Daytona, inden han tog videre til Detroit, hvor han skal have lavet sæde til Corvetten, med henblik på de tre langdistanceløb Sebring, Le Mans og Petit Le Mans. Corvette er fortsat i dialog med løbsledelsen i ALMS (American Le Mans Series) omkring deres deltagelse i årets serie. Corvette blev sidste år pålagt mange restriktioner i forsøget på at gøre Aston Martin mere konkurrencedygtig og dette er man ikke tilfreds med hos Corvette.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Daytona
  • 28/01/07 - Daytona - Grand Am
  •