Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Dakar Rally

Så gik starten

Dakar Rally 
06/01/07 

- på dettes års hårdste motorsportsbegivenhed
I år står slaget mellem Mitsubisihi og Volkswagen, selv om at Volkswagen er rimelig "ung" inde for Dakar Rally, så har de virkelig satset på at få Toureg'en sat op til dette års løb. Men Mitsubisihi har nu heller ikke ligget på den lade side, de er kommet med 4 nye Pajero Evolution MPRS135, som er en viderebygning på Pajero'en som vandt sidste år. der er kommet ny elektronik som virkelig skulle have forbedret den meget.
 

Mitsubishi som har vundet rallyet de sidste 6 gange, og 11 gange ialt, kan i år fejre deres 25 års Dakar jubilæum.
Hvad kunne være bedre, end at fejre det med den 7. sejr i træk.

Det blev hollænderen Gerard de Rooy (Ginaf) vandt dette års første etape for lastbiler, og Sousa (Volkswagen) vandt første etape i bil klassen.

MC klassen er den eneste med dansk deltagelse, det er KTM køreren Marc Dullum, der på førstedagen sluttede på 162. pladsen ud af de 243 startende motorcykel kørere.
Hurtigst i MC klassen var Yamaha køreren Ruben Faria fra Algarve SPEDakar Team.

Pilegaard


Læs mere om:
  • Marc Dullum
  • Team Danoises
  • 06/01/07 - Dakar Rally
  •  
     

    Dakar Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: