Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 Nordic Series

Oplev Steffen Møller på TV

Formula Renault
2.0 Nordic Series 

07/01/07 

Formel Renault Scandinavian CupDet er off-season i motorsport, men det betyder langt fra at der ikke er noget på programmet. De fleste racerkørere er i øjeblikket i forhandlinger med både sponsorer og forskellige teams inklusiv mig selv.
 

Uden sponsorer og et godt team i ryggen, kommer man ikke langt i international motorsport. Man have et nok så stort talent, men har man ikke investorer, der tror på en, duer det ikke!


Pressen samlet i VIP teltet hos Team Aarhus Racing.
(Foto: TAR)

En del a budgettet er ved at være i hus, og mine managers er ved at finde et sæde i et professionelt team, for de midler vi har at gøre med. Det er ikke nogen hemmelighed, at sporten er drevet af medierne, derfor er det utrolig vigtigt at skabe så meget opmærksomhed, som overhovedet muligt i aviser, blade og på tv.

Jeg har været så heldig, at TV Midt/Vest har fulgt mig hele sæsonen lige fra sponsormøder, fysiske forberedelser til champagnesprøjt til afgørelsen på det nordiske mesterskab i Sverige. Dette er der blevet et portræt ud af, som bliver sendt i to afsnit henholdsvis den 10. og 11. januar i TV Midt/Vest mellem kl. 19.30 og 20.00. Den 11. vil jeg selv være at finde i studiet, med bilen jeg vandt mesterskabet i. Har du ikke mulighed for at se TV Midt/Vest, kan du se begge afsnit på nettet, ved at vælge datoerne på følgende link: tv2regionerne.dk

Det er en stor ære for mig, at kunne betale mine sponsorer og samarbejdspartnere tilbage i form af tv-tid. Jeg håber det giver anledning til nye sponsorer, der får øjnene op for denne form for eksponering og markedsføring.

Derudover kan jeg nævne, at jeg snart forlader Midt- og Vestjylland til fordel for sporten. Jeg regner med at flytte til Århus i starten af april, for at være tættere på sponsorer og managers. Jeg vil derefter give motorsporten et par år til at blive professionel.

Rigtig godt nytår til jer alle. Jeg vender tilbage så snart der er nyt fra livet i overhalingsbanen.

Steffen Møller


Team Aarhus Racing
www.tar.dk

Læs mere om:
  • Steffen Møller
  • Team Århus Castrol Racing
  •