Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Alesi forsætter med race

Diverse 
07/01/07 

- men hvor?
Jean Alesi har fortalt at han vil returnere i racerløb senere i år, i et standard bil mesterskab i Mellemøsten, eller længere væk. Men det er endnu ikke sikker hvor!
 

Alesi vil deltage i en anden standard bil klasse, efter han besluttede at stoppe i den tyske DTM serie efter sidste sæson, men han vil endnu ikke fortælle hvilken bil eller klasse det drejer sig om.

”Jeg kan kun afsløre at det er et ’Touring Car’ mesterskab som starter i slutningen af 2007. Jeg vil kører i mellem østen, eller længere væk, og det vil blive ved siden af seks eller syv andre meget kendte kørere.”

Det kan tyde på, at man et sted omkring Dubai vil starte et ’Vinter Super 2000’ mesterskab, men det er kun rygter fra steder hvor olien er billig, og kommer op af de fleste baghaver.

I samme forbindelse fortalte den tidligere Formel 1 kører, at han stadig er interesseret i at komme tilbage til Formel 1 pitten, men kun ”med en stor sponsor, og kun være involveret i et team”.
Han hentydede at det faktisk var en mulighed i den nærmeste fremtid.

Jean Alesi afslørede samtidig, at han faktisk ikke var blevet kontaktet af Peugeot, med henblik på deres Le Mans program.

Noget tyder derfor på, at Jean Alesi er blevet meget gode venner med en motorsports interesseret olie sheik, som vil hjælpe både med en standard bil og et Formel 1 team, hvis altså udtalelserne passer.

Selch

Læs mere om:
  • Jean Alesi
  •