Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Daytona 24H - 1. testdag

Grand Am 
05/01/07 

Suntrust Racing hurtigst
Den første testdag på Daytona er kørt, og det gik fantastisk set med danske øjne, Jan Magnussens teamkollegaer Max Angelelli, Wayne Taylor og Jeff Gordon satte dagens hurtigste tid i deres SunTrust Racing Pontiac Riley.
 

Deres tid var 1:44,357, hvilket giver en gennemsnitshastighed på ikke mindre end 122.085 Mph. - det er lidt over 195 km/t.


Suntrust Racing.
(Foto: Grand-Am.com)

Den anden dansker i feltet, Lars Erik Nielsen kørte tiden 1:54,926 i hans Tafel Racing Porsche GT3 Cup, teamet deltager i GT kategorien.
Det rakte til en top 10 placering i GT klassen. Lars Erik og hele holdet omkring hans bil forbedrede sig hele tiden gennem dagens 3 sessions.

Der vil i dag også blive kørt tre sessions, og lørdag køres der to, og herefter er vi måske klogere omkring hvem der har en reel vinder chance i dette præstigefulde løb, som i 1988 blev vundet af John Nielsen i en Jaguar.

Se alle tiderne fra Daytona testen.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Lars Erik Nielsen
  • Daytona
  • 28/01/07 - Daytona - Grand Am
  •