Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Må Villeneuve droppe NASCAR drømmen?

NASCAR 
05/01/07 

- og måske skifte til DTM
Den tidligere Formel 1 kører Jacques Villeneuve indgik i slutning af sidste år en foreløbig aftale med Roush Racing om at indlede en karriere i NASCAR serien.
 

Aftalen med Roush Racing indebar, at Villeneuve skulle starte med at lære bilerne og serien at kende ved at køre i Busch serien, for senere ”rykke op” i Nascar Nextel Cup, når han havde vist nogle resultater.

Ifølge aftalen skulle Villeneuve betale 18 millioner dollars for denne sæson. Nu forlyder det, at ikke er lykkes ham at får sine sponsorer med på dette beløb, hvorfor Roush Racing gør sig klar til at trække deres tilbud tilbage.

Det siges, at hvis aftalen falder til jorden, så vil Villeneuve forsøge at skaffe sig adgang til NASCAR ved at køre Craftsman Truck Series, som er den laveste klasse blandt Nascar serierne.

Kort før nytår begyndte Audi's DTM team at lede efter tre nye kørere, som skal erstatte de kører som har forladt teamet. I denne forbindelse er Audi Sport og Villeneuve begyndt at forhandle om det sidste ledige sæde, og det forventes at der vil blive sat navn på den sidste kører her i starten af januar måned.

Der blev også forhandlet med den svenske STCC mester Thed Björk fra Kristoffersson Motorsport, men det menes nu at han ikke har den store chance, efter Audi Sport har indledt forhandlinger med Jacques Villeneuve.

Selch

Læs mere om:
  • Jacques Villeneuve
  •