Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Acura test på Sebring

ALMS 
05/01/07 

American Le Mans SeriesDe tre nye Acura teams, Andretti Green Racing, Lowe's Fernandez Racing og Highcroft Racinghar testet i 3 dage på Sebring International Raceway. Testen skal ses som forberedelse til 12 timers løber som køres til marts på samme bane.
 

Ud over almen test, var testen også endnu en chance for at få forbedret den helt nye LMP2 bil inden den skal debutere i American Le Mans Serien, netop til marts.

Bilerne med den nye Acura motor er dog ikke helt ens, for Andretti Green Racing og Highcroft har valgt at køre med det nye Courage LC75 chassis. Hvorimod Lowe's Fernandez Racing har monteret samme motor i et helt nyt Lola B07/40 chassis.

Hen over de tre dages test blev der kørt mange kilometer, man testede primært om dagen, men en enkelt nat træning blev det også til.
Bilerne fungerede som de skulle, og der var ikke de store overraskelser for Honda Performance Development (HPD).
Dog er der altid ting som kan forbedres.

De tre Acura er tilbage på Sebring International Raceway fra den 22. til 24. januar hvor der køres officiel vinter test på banen.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Sebring
  •