Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am Daytona Prototype

Jan Magnussen til test i USA

Grand Am
Daytona Proto 

04/01/07 

Jan Magnussen rejser fredag morgen af sted til Florida, USA, hvor han de næste dage skal deltage i den officielle test forud for dette års 24 timers løb på Daytona, der afvikles i weekenden den 28.-29. januar.
 

Jan Magnussen tester for SunTrust Racing på Daytona sammen med en af USA’s absolut største sportsstjerner, den firedobbelte NASCAR mester Jeff Gordon. Jan Magnussen har fået besked om, at han var Jeff Gordons førstevalg, da denne skulle vælge, hvem han gerne vil have med i bilen til den amerikanske klassiker.


Jan Magnussen i SunTrust Pontiac-Riley 2006.
(Foto: Christina Bergdahl)

De to skal teste i SunTrust Racings Pontiac-Riley sammen med Max Angelelli og Wayne Taylor. Teamet er velkendt for Jan Magnussen, da han kørte seks løb for dem i 2006 og var med til at hive en sejr hjem til teamet.

Den endelige aftale om at køre 24 timers løbet er endnu ikke på plads, men Jan Magnussen håber at det er en formalitet og forventer at aftalen falder på plads, når han mødes med teamet ved weekendens test.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Daytona
  • 28/01/07 - Daytona - Grand Am
  •