Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar racing

Så er teamet til Dubai 24H komplet

Sportscar racing 
02/01/07 

Når 32 årige Jan Kalmar fra Køge den 11. januar sætter kurs mod Dubai, for at tage ned og deltage i 24-timers løbet for Black Falcon teamet, bliver det igen sammen med Jacob Smith som han også kørte sammen med i Bahrain 24H. Herudover består teamet af yderligere to danske kørere.
 

Først er det Henrik Møller Sørensen der er indehaver af Markland Racing, han kommer med racererfaring fra Special Saloon Car, hvor han vandt mesterskabet i 2006, samt fra både Danish Touringcar Championship og Advan Cup.
Henrik er 36 år og fra Vejle, for ham er løbet en vigtig del at træningen op til den kommende sæson, hvor han blandt andet skal deltage i Le Mans Series løbene i en Chevrolet Corvette.

Sidste mand i Dubai 24H teamet er fra Nordsjælland, det er Alexander Christensen, der med sine 20 år er yngste kører i Black Falcon BMW'en.
Alexander har tidligere deltaget i Ferrari Challenge samt i Copenhagen Historic Grand Prix.

Hos Black Falcon teamet skal de fire kørere deltage i Dubai 24H i en BMW M3 GT E36.
Bilen yder 295 HK, og er udstyret med en Bilstein undervogn, ATE bremser samt Yokohama dæk.
Topfarten opgiver Black Falcon til 265 km/t.

Black Falcon BMW'en sluttede på 10. pladsen i Dubai 24H løbet i 2006, så der er bestemt potentiale til en top placering, hvis kørerne ikke løber ind i større problemer undervejs.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Henrik Møller Sørensen
  • Jan Kalmar
  • Black Falcon
  • Dubai
  • 13/01/07 - Dubai - Sportscar racing
  •