Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Fuldt program igen i 2007

Le Mans
Series 

30/12/06 

- for 'Hjulspin'
Le Mans var højdepunktet i Lars Erik Nielsens 2006 sæson med en andenplads i det legendariske løb, dertil kommer omgangsrekorden på gadebanen i Copenhagen Classic. Resten af sæsonen i Le Mans Series var plaget af uheld, hvilket holdt ham fra topplaceringer.
 

Derfor opgraderer Lars Erik materiellet til 2007 sæsonen. Sammen med den amerikansk bosatte tysker Pirre Ehret deltager han i hele Le Mans series samt 12-timers løbet på Sebring. Bilen bliver den helt nye Porsche 997 RSR bygget op efter ACO-reglementet.

Målet er også deltagelse i Le Mans, men her har Lars Eriks hold ikke automatisk ret til at stille op trods andenpladsen. For det var ikke Farnbacher, der var tilmeldt som team men derimod Seikel Motorsport.


(Foto: Karsten Lemche)

Ligesom sidste år varmer Lars Erik op til sæsonen med et langdistanceløb. Sidste år var det i 24-timers løb i Bahrain, i år er det mere kendte 24-timers løb på Daytona den 28.-29. januar.

Her stiller Hjulspind op for Tafel Racing, der har stået for udviklingen af Porsche 997 GT3 til Grand Am serien for Porsche of America. Med sig i den Red Bull sponserede bil har han tre erfarne langdistance medkørere: Dieter Quester, Phillip Peter og Brent Martini.

For at forberede sig optimalt og fejre at en ny sæson starter tager Lars Erik til Daytona for at teste fra den 3. til den 5. januar.

Karsten Lemche


Læs mere om:
  • Lars Erik Nielsen
  • Daytona
  • 28/01/07 - Daytona - Grand Am
  •