Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Toyota Atlantic Series

Jesper Wulffs test i Houston druknede i regn

Formel Atlantic 
28/12/06 

Jesper Wulff Laursen fik kun kørt 22 omgange på den 2,38 Mile (3,8 km) lange bane i Texas. MSR Houston er en privat klub bane, etableret for et par år siden på en flad mark langt fra beboelse, den har et spændende layout med 17 meget forskellige sving.
 

Testen på MSR Houston blev ingen succes, vejret og banens beskaffenhed betød at kørerne ikke fik kørt meget, banen var fra morgenen våd flere steder fra de store mængder regn området havde fået dagene forinden. Da banen næsten var kørt tør blev området igen oversvømmet af kraftig regn, så alt kørsel på banen blev indstillet allerede efter mindre end to timers kørsel på banen.


(Foto: Harry Laursen)

Der var tre Champ Car Atlantic biler på banen. Maximilian Götz der testede for Gelles Racing var nogle få tiendedele hurtigere end Jesper og Matt Lee, som testede for Mi-Jack Conquest Racing. Banen var meget vanskelig på grund af vejret. Jesper blev aldrig rigtig tilfreds med bilens bløde setup, som betød at bilen meget vanskelig at kører. Det medførte også at både Jesper og Matt Lee to gange var en tur uden i det regnvåde græs / mudder. Bilen og forholdende var mere end vanskelige.

Begge teams valgte at parkerer bilerne i pit garagerne, da de store mængder vand på banen, og det kraftige regnvejr gjorde det for farligt at fortsætte.

Eric Bachelart, President & CEO Mi-Jack Conquest Racing har tilbud Jesper en ny test i januar.

Harry Laursen


Læs mere om:
  • Jesper Wulff Laursen
  •