Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Clarke håber på Minardi sæde

CCWS 
28/12/06 

Englænderen Dan Clarke håber på, at han bliver en af de kørere der får en plads, i det nye Minardi Team USA i Champ Car World Series i 2007 sæsonen.
 

Dan Clarke debuterede sidste år i Champ Car World Series, hvor han kørte for CTE-Racing HVM teamet - det team somk nu er blevet til Minardi Team USA efter at Paul Stoddart har opkøbt teamet.

"Jeg har ikke noget på plads endnu, men med teamets fremtid sikret, kan vi genoptahe forhandlingerne med teamchef Keith Wiggins" - udtaler Dan Clarke - "ved afslutningen på sæsonen sagde Wiggins, at han gerne så jeg fortsatte i teamet, men forhandlingerne har været stoppet en månedstid, så der var ro til teamovertagelsen. Nu skal forhandlingerne genoptages."

Også CTE-Racing HVM teamets anden kører fra 2006 sæsonen, Nelson Philippe, ønsker at fortsætte i teamet under det nye ejerskab i 2007.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Dan Clarke
  • Minardi Team USA
  •