Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Bremer evaluerer 2006

CCWS 
25/12/06 

2006 blev ikke Bremers år, men nu må vi videre!
2006 blev ikke et år der vil blive brugt megen tid til at tænke tilbage på, rent karrieremæssigt. Det lovede sæde i Champ Car forsvandt umiddelbart før sæson start på grund af manglende økonomi hos teamet.
 

Det blev til et enkelt løb i Formel Atlantic for Ronnies gamle Pole Star Team, samt en test hos Champ Car Teamet RuSport.
DTC starterne gik af flere forskellige grunde heller ikke optimalt og endte med at samarbejdet mellem Ronnie og Peugeot stoppede.

Men i virkeligheden har det været ufatteligt tæt på at Ronnie kunne vende tilbage til Champ Car i flere omgange af 2006, Ronnie er stadig et særdeles varmt navn i USA, der er blot nogle små ting der har kikset i sidste øjeblik.
Det er desværre pressemæssigt meget følsomt at offentliggøre disse ting, forstået således at div. oversættelser af kloge danskeres forkerte fortolkninger af nyheder, kan skade Ronnie hvis den når Champ Car Seriens ledelse, som ikke tåler svigt i de aftaler der er indgået omkring offentliggørelse af div. nyheder.

Ronnie Bremer:
”2006 har været lidt op og ned, men jeg tror på at det lykkes i 2007. Der arbejdes på flere fronter med at skaffe sponsorer i USA, og det ser ind til videre fornuftigt ud. Jeg vil ønske mine tro fans en god jul samt et godt nytår, vi ses i 2007”.

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  •