Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Kasper Jensen tilbage i DTC

Danish
Touringcar
Challenge 

21/12/06 

- med Autoforum Racing Team Silkeborg
For knapt en måned siden kunne Autoforum Racing Team Silkeborg offentlig gøre den første af deres kørere til den kommende sæson, det var David Falch. Nu er turen kommet til den anden kører til 2007 sæsonen, her er valget faldet ud til fordel for Kasper Jensen fra Aalborg.
 

Kasper Jensen kommer til ARTS teamet med stor race erfaring i bagagen, lige fra de næsten obligatoriske opstartsår i go kart sporten, hvor han blandt andet vandt Danmarks Mesterskabet i Intercontinental A klassen i 1998.
2001 skiftede Kasper over til bilklasserne, hvor han startede i Gruppe N 1601 til 2000 cc klassen, for i 2002 at tage springet til DTC, hvor det store gennembrud udeblev på grund af for ustabilt materiel.
Derfor vendte han i 2003 tilbage til Gruppe N, hvor han kørte sig til en 6. plads i mesterskabet.
I 2004 blev Clio Cup klassen indført i Danmark, og her var Kasper med fra starten af, og han har siden været med helt fremme i den klasse.
2004 nummer 4, 2005 nummer 5 og her i 2006 kom så frugten af de mange års erfaring - Kasper vandt Clio Cup mesterskabet.


Efter at have vundet Clio Cup mesterskabet i år, tager Kasper Jensen nu springet til DTC sammen med ARTS.
(Foto: Motorsporten.dk)

Efter tre sæsoner i Clio Cup, og med mesterskabet i hus, var det blevet tid til nye udfordringer, og det bliver i 2007 sæsonen sammen med Autoforum Racing Team Silkeborg i Danish Touringcar Championship, hvor han skal køre i en Peugeot 407.

Team koordinator Klaus Verner fra Autoforum Racing Team Silkeborg udtaler i den forbindelse:
"Vi er meget glade for at vi kunne skrive kontrakt med Kasper Jensen, han er en ung kører med et kæmpe potentiale, så der er noget at bygge videre på fremover."

"Det er den bedste julegave jeg nogensinde har fået" - udtaler en meget glad Kasper Jensen - "aftalen er kommet i stand med stor opbakning fra mine sponsore, og jeg er meget glad for at få endnu en chance i DTC serien. Jeg er helt klar over at det første år bliver et nyt læreår for mig, men jeg har store forventninger til både teamet og materiellet, så det skal nok komme til at fungere rigtig godt."

Sportsdirektør Lars Vendelbo slutter af med at sige:
"Det er et kæmpe scoop for os at få en kører som Kasper, han havde god speed i Clio Cup raceren, og det må vi se om han ikke også kan få i DTC raceren. Han er som kører meget stabil, og som person meget behagelig at have i teamet, så jeg ser nu frem til en god sæson for hele teamet i 2007."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Kasper Juul Jensen
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her