Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Villenueve et varmt emne til DTM

DTM 
23/12/06 

DTMIfølge hollandske Autosport forhandler Audi med Jacques Villeneuve om en plads i DTM. Der verserer mange rygter i øjeblikket, men for DTM er der logik i at få nye stjernenavne i feltet for at bevare den positive interesse, der har været for mesterskabet de seneste år.
 

Den fransk-canadiske Formel 1-verdensmester vil være en oplagt efterfølger til Jean Alesi og Heinz-Harald Frentzen, der i 2006 skuffede forlod DTM. Desuden forekommer det mere og mere tvivlsomt, at Mika Hakkinen skulle fortsætte i DTM 2007, og så mangler DTM’s ledelse pludselig nogle af de Formel 1-navne, der har været med til at profilere Deutsche Tourenwagen Master som verdens skrappeste touring car-mesterskab.

"Jeg har hørt rygterne og kan kun bifalde, hvis det skulle lykkedes at få Jacques med i DTM. Han vil med sin personlighed kunne løfte mesterskabet, og køremæssigt har han jo bevist, hvad han kan præstere," siger Tom Kristensen.

De to kender hinanden fra 1992, hvor de var team-kolleger hos Toyota i japansk Formel 3 og delte en Gruppe C-racer i et løb. Siden skiltes deres veje, men Villeneuve har tidligere flirtet med Le Mans. Hidtil har kun én kører formået at vinde The Triple: Indy 500, Formel 1 og Le Mans, nemlig Graham Hill. Villeneuve har et brændende ønske om også at køre Le Mans med vinderchancer for at fuldende sit hattrick, og Audi synes at være et godt sted at få foden ind.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Jacques Villeneuve
  •