Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

K-klanen kom, så og delte gaver ud

Go Kart 
21/12/06 

Tom Kristensen kørte i aftes årets uigenkaldeligt sidste løb, da han inviterede sponsorer, presse, familie og venner til Julegokart i det imponerende Racehall-center i Århus.
 

Her ligger landets bedste indendørsbane på 1,2 km, og ikke færre end 22 hold stillede til start, heriblandt med håbefulde talenter som Jac Nelleman, Kanonkongen, Krede, DASU-præsident C.C. Hansen, tidligere Saxo Cup-mester Thomas Wulff, DTC-bagmand Peter Elgaard, tidligere Ferrari Challenge-mester Johnny Laursen, dansktophelten Morten Remar og så videre.

I denne perlerække af kørere fra det ganske land lykkedes det Tom K at ende på hold med bror Jacob, sønnen Oliver og med far Calle som team-manager. Trods en startplacering som nummer fem i det tætte felt var harmonien på familieteamet stor, og efter halvanden times kørsel kunne K-dynastiet trække sig tilbage som vindere af den prestigefyldte turnering.


Tre generationer i gang med at besejre hele feltet af nationale gokart-håb: Team-manager Calle, sønnike Tom og barnebarn Oliver.
(Foto: TomKristensen.com)

"Det var fantastisk at slutte sæsonen af på denne måde. 2006 begyndte med sejr på Sebring, og med Racehall-triumfen som afslutning kan jeg se tilbage på en fantastisk sæson," grinte en tilfreds vinder.

Aftenen fik en endnu mere sensationel afslutning, da Kristensen-klanen i et åbenbart pludselig anfald af julegodhed valgte at afstå for sejren! I stedet vandt et hold, der bestod af den tidligere topkører Jac Nellemann, Henrik Turkink (Audi Danmark) og Ole Ravn (Aros).

Herpå gik selskabet over til brunkager, julegodter og en kande glögg eller 17.
Se, det var et rigtigt eventyr!

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Oliver Kristensen
  • Tom Kristensen
  •