Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Dyson Racing skifter klasse

ALMS 
26/12/06 

American Le Mans Series- skal i 2007 køre i LMP2
Top udfordreren til Audi i American Le Mans Series igennem flere sæsoner, Dyson Racing, har fra den kommende sæson besluttet at hoppe ned i LMP2 klassen, og hertil har de købt 2 Porsche RS Spyder racere.
 

Dyson har tidligere deltaget i LMP1 klassen, hvor de kørte Lola-AER, her har de ofte givet Audi kamp helt frem til stregen. Men jeg tror at Dyson, ligesom flere andre, lige nu har opgivet kampen imod diesel bilerne.
Det betyder rent faktisk, at lige nu at den eneste kendte LMP1 bil i ALMS i 2007 er Audi, spørgsmålet er så om de overhoved kommer til start ud over på Sebring?

De to biler Dyson har købt, er ex-Penske Porscherne fra 2006 sæsonen, og de biler har vist en kolossal styrke.
En styrke der til tider tog pusten fra LMP1 klassen.
Porsche har dog allerede en 2007 version af bilen klar til sig selv, så LMP2 klassen bliver helt sikker meget mere seværdig i 2007, end den var i 2006.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Dyson Racing
  •