Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans support race 2007

Le Mans 
25/12/06 

Le MansSom tidligere år skal der igen i 2007 afvikles support race før 24 timers løbet på Le Mans.
 

Motor Racing Legends er igen i 2007 dem som arrangerer support løbet og her bliver der et felt på hele 61 biler som tidligere har kørt på Le Mans i perioden 1956 til 1968.


Alfa Romeo P3
(Foto: Peter Richardson motorracinglegends.com)

Det betyder at vi kommer til at se biler der kan køre stærkt. Der er perioden hvor Ferrari dominerede, men også perioden hvor Ford kom med deres GT40. Ud over de to nævnte skal vi ikke glemme Aston Martin's sejr i 1959 med deres fantastiske DBR1, der var den eneste der kunne bryde Ferrari's sejrs rækken i 60'erne.

Af andre biler fra same periode kan nævnes Aston Martin DB4 GT, Jaguar E Lightweight, MGA, MGB, Maserati Birdcage og AC Cobra alle biler som jeg vil glæde mig over at se på Le Mans igen.

Der er endnu ikke offentliggjort hvor meget træning de gamle biler får, inden løbet lørdag den 16. juni 2007. men jeg håber at der kommer et fuldt felt og at dem som kører bilerne tør give dem gas. Jeg skal i hvert fald sjældent glemme da Johnny Herbert kørte en Jaguar D på Le Mans. Jeg tror ikke den bil nogensinde har kørt så hurtig.


Jaguar D-type '55 - Johnny Herbert giver den gas
(Foto: Peter Richardson motorracinglegends.com)

Vejgaard

Se billeder af racerne hos:
Motor Racing Legends
Læs mere om:
  • Le Mans
  •