Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Nyt SEAT team i WTCC

WTCC 
21/12/06 

Efter en succesrig 2006 sæson for SEAT Sport Italia, hvor de vandt 'Italian Superturismo' mesterskabet, har teamet nu meddelt at de i 2007 vil stille op i World Touring Car Championship.
 

Ifølge teamchef Tarcisio Bernasconi fra SEAT Sport Italia, så var skiftet fra de italienske mesterskab og til WTCC den helt naturlige retning for teamet.

Da SEAT Sport Italia kørte 'Italian Superturismo' mesterskabet hjem, var det med den 38 årige Roberto Colciago bag rattet af deres SEAT Leon racer.
Og det bliver også Roberto Colciago der skal køre for dem i WTCC løbene 2007.

Roberto Colciago har stor international erfaring, dels har han vundet STCC mesterskabet for Audi, dels har han tidligere kørt i ETCC/WTCC serien for både Alfa Romeo og Honda.

SEAT Sport Italia teamet har allerede bilen klar til Roberto Colciago, og der arbejdes nu på at finde økonomi til at indsætte endnu en racer i teamet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Roberto Colciago
  • SEAT Sport Italia
  •