Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Circuit de Catalunya ændres igen

Baner 
20/12/06 

Circuit de Catalunya bliver igen ændret. Denne gang i sikkerhedens navn. En svingkombination bliver ændret, ligesom asfalten igen bliver forbedret.
 

En talsmand fra Barcelona banen har mandag formiddag udtalt at Circuit de Catalunya banen igen bliver ændret. Det sker i sikkerhedens navn og ændringen bliver at stykket fra Europcar til New Holland svingene ændres. Det er banens 2 sidste sving. Europcar vil blive et 90º sving, hvilket betyder at bremsepunktet flyttes. Det er ligeledes på tale at lave New Holland til et dobbelt sving. Hvad banen angår, vil der ydermere blive lagt ny asfalt på udvalgte steder. I Würth svinget vil afkørselsarealet blive væsentligt større.

Et par af broerne som fører til banen og som kun bliver anvendt ved Grand Prixer, vil fra at være provisoriske blive til permanente broer. Dette skal lette adgangen til og fra banen. Tilskuertallet har været støt stigende i de seneste år på grund af Alonso effekten.

Desuden vil forholdene for teamene blive forbedret. Større paddock, bedre adgang til paddock og pitgarager fra bagsiden. 6 pitgarager mere, samt at indretningen i pitgaragerne vil blive forbedret.

Alt i alt bliver det til den tredje større ændring på banen som blev taget i brug i 1991. Arbejdet går i gang straks i det nye år, således at forbedringerne er klar til spanske Formel 1 Grand Prix i maj måned.

Dons

Læs mere om:
  • Circuit de Catalunya
  •