Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Julekalender - 19. december

Diverse 
19/12/06 

Hav-Gasse!
 

Saxo-cuppens vestligste deltager må være Jørn Vestergaard fra Hjerting ved Esbjerg. Jørns "kælenavn" er meget passende "Gasse"!
Jørn Vestergaard er en "gammel ræv" i dansk motorsport. Allerede i 1982-83 var han med i "Akai Cup" som senere blev til "Good Year Eagle Cup" for så at ende med "Yokohama/ Advan Cup".
"Gasse" har været med fremme i Citroën Saxo Cup i flere år. Det startede med en 8. plads i 2002, som blev forbedret til en 4. plads i 2003, en andenplads i 2004, en 4. plads i 2005 og igen en "lige ved og næsten" i 2006.


(Grafik: Ulrik Them Poulsen)

Vestergaard Racing er et lille familie-team, hvor Jørns far Peter er "chefmekaniker". Peter Vestergaard er selv gammel motorsportsmand og "hærgede" de danske baner i gamle dage ( sammen med Morian Hansen og Thorkild Thyrring???).

Them