Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Toyota Atlantic Series

Jesper imponerer i USA

Formel Atlantic 
18/12/06 

Jesper Wulff er allerede på vej videre til Mi-Jack Conquest Racing i Indianapolis, efter at have kørt en perfekt 2 dages test for Gelles Racing på Roebling Road Raceway i Georgia.
 

Efter få omgange den første dag kørte Jesper på tider der næsten matchede de bedste tider teamet har kørt på banen tidligere, og Jesper kørte stadig på gl. dæk så teamet var allerede begejstret inden middag den første af de to testdage. Jesper kørte så konstante tider og var god til at melde tilbage efter hver test session, at Gelles Racing valgte at teste nogle forskellige setups på bilen, med de nye dæk serien skal kører på næste sæson. For Jesper betød det at han kørte mere end 10 timers test over de to dage, og teamet fik maximalt udbytte af samtidig at test disse nye dæk.

Bob Gelles præsenterede Jesper for en kontrakt allerede inden test var kørt færdig, og udtrykte stor begejstring over Jespers evner i bilen, og hans gode samarbejde med teamets meget professionelle engineer. Jesper overlader kontrakt forhandlingerne til hans manager.

De planlagte test i den kommende uge er ændret som følge af dårligt vejr i Florida. Jesper rejser mandag morgen til Mi-Jack Conquest Racing i Indianapolis, for at få lavet et nyt sæde og tilpasset pedaler m.m. Ugens test er flyttet til Houston i Texas hvor Jesper skal teste torsdag.

Harry Laursen


Læs mere om:
  • Jesper Wulff Laursen
  •