Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

RB2 sendt på pension

Formel 1 
18/12/06 

Efter årets afsluttende test på Jerez, har Red Bull Racing besluttet at, nu skal RB2 raceren ikke bruges mere.
 

Flere af de ansatte hos Red Bull Racing har sandsynligvis draget et lettelsens suk efter den sidste dag på Jerez. Netop RB2 chassiset har skabt grå hår, dybe rynker og sikkert meget mere hos folkene i teamet. Kørerne har ikke været specielt glade for dette chassis, og der har på en pæn måde også været udtrykt at RB2 ikke har været god nok. RB2 chassiset er den sidste rest af det Jaguar chassis som Red Bull købte sig til da de overtog Jaguar teamet fra Ford.


Nu går den gamle på pension - RB2 vel at mærke
(Foto: Gepa Pictures)

Hvis man har været skuffet over RB2 chassiset, så glæder man sig modsat ligeså meget til at arbejde med det nye chassis som mesteren Adrian Newey har begået. Den nye bil får premiere i starten af det nye år.

Lidt ironisk måske, så var det ikke en af Red Bull Racings kørere der fik lov til at køre de sidste runder med RB2. Det var i stedet Toro Rossos Tonio Liuzzi og tyskeren Michael Ammermüller der kørte de sidste testkilometer i RB2. Testen gik først og fremmest ud på at lære Bridgestone dækkene at kende, ligesom man også testede udviklinger til den næste model i rækken. Herunder affjedringsgeometri og nye udviklinger til gearkassen.

Dons

Læs mere om:
  • Michael Ammermüller
  • Vitantonio Liuzzi
  • Red Bull Racing
  • Jerez
  •